Alınan bilgiye göre, 25 Nisanda Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen ve yaklaşık 1 aydır yoğun bakım altında tutulan 6 yaşındaki Yiğit Cabbar, dün gece yaşamını yitirdi. Cabbar'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Aydın'a götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi.


Yiğit Cabbar'ın, ailesiyle birlikte yaklaşık 8 ay önce trafik kazası geçirdiği, kazada annesini kaybettiği, babasının ve kendisinin ise ağır yaralandığı öğrenildi.

YENGESİ TUTUKLANDI, ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Bakımını yengesinin üstlendiği 6 yaşındaki çocuğun yaklaşık 1 ay önce, evde düşmesi sonucu başını beton zemine çarparak komaya girdiği iddia edildi.


Komadaki Yiğit Cabbar, Aydın'daki ilk müdahalenin ardından tedavi için İzmir'e gönderilirken, yengesi S.E'nin ise Cabbar'ı dövdüğü iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.


Aydın Adliyesine sevk edilen S.E, sorgusunun ardından tutuklandı. Yakınlarının tutuklama kararına yaptığı itiraz üzerine, “çocuğun düşerek başını çarpması sonucu komaya girdiğinin ve vücudundaki morlukların da düşme sonucu oluştuğunun belirlendiği” gerekçesiyle serbest bırakıldığı bildirildi.

AA