Çiftçilik yapan Mikail U. yasak aşk yaşadığı ileri sürülen restoran işletmecisi Emrah D. (40) adlı kadın ile dün merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'ndeki boş bir arazide buluştu. Bugün de yine aynı yerde bir araya gelen Mikail U. ile Emrah D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mikail U. üzerinde taşıdığı tabancayla Emrah D'nin karnına 3 el ateş ettikten sonra 01 YS 388 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.
Silah sesiyle olay yerine gelen vatandaşlar durumu polise bildirirken, yaralı kadını da bir otomobil ile yakınlarındaki Özel Güney Adana Hastanesi'ne götürdü. Burada müdahale edilen Emrah D. kurtarılamadı. Hastaneye gelen kadının yakınları da basın mensuplarına tepki gösterdi. Bu arada, olaydan sonra DSİ'ye ait sulama kanallarının bulunduğu bölgeye otomobil kaçtığı belirlenen zanlının yakalanması için operasyon başlatıldı.
Cinayet Büro Amirliği, Hürriyet Polis Merkezi, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı araştırma ekipleri ile güven timlerinden oluşan yaklaşık 50 polis zanlının kaçtığı yöne hareket etti. Polis, zanlının kaçtığı otomobili bir portakal bahçesi içerindeki yolda buldu. Aracın etrafında 3 tane boş kovan ele geçirildi. Şahsın bahçedeki işçilerin kendisini takip etmemesi için korkutmak amacıyla havaya ateş ettiği belirlendi.
Polisler zanlının kaçış istikametindeki portakal bahçesi ile mısır tarlasında uzun namlulu silahlarla arama yaptı. Yarım saat süren arama çalışmasından bir sonuç alınamayınca operasyona son verildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.