İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, evli ve iki çocuk annesi 28 yaşındaki F.K. adlı kadın, tatil için gittiği bir otelde, kendisi gibi evli olan ve Almanya'da yaşayan C.A. adlı adamla tanıştı. Bir süre sonra yasak aşka dönüşen ilişki, dört yıl boyunca devam etti.

Ancak geçtiğimiz aylarda polise başvuran F.K., C.A.'nın kendisine webcam üzerinden çekilmiş çıplak fotoğraflarını internette yayma tehdidiyle şantaj yaptığını, hatta kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini öne sürdü. Polis, ihbar üzerine yakaladığı C.A.'nın cep telefonunda, F.K.'nin çıplak görüntülerini ele geçirdi.

F.K.'nin kendisine ilgi gösterip arkadaşlık kurduğunu öne süren C.A., daha sonra ona Almanya'dan para göndererek birçok maddi sıkıntısını giderdiğini, ancak eşi bu ilişkiyi fark edince ayrılmak istediği için kadının iftirasına uğradığını öne sürdü.

'BAKIP İDARE ET'

C.A. cep telefonundaki fotoğrafları da F.K.'nin kendisine "Yokluğumda bunlara bakarak idare et" diyerek yolladığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı C.A hakkında, "Cinsel istismar ve şantaj" suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Davanın görülmesine, önümüzdeki günlerde İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Sabah