Sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'in öpüşme yasağı koyduğu yakışıklı oyuncu Burak Özçivit yasağı deldi. Çekimleri Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük beldesinde süren Baba Ocağı dizisinde sevgilisini canlandırdığı Ceren Hindistan'la ikinci kez ve hararetli şekilde öpüşen Özçivit, Akasya Durağı'nda oynayan sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'le arasının açıldığını söyledi. İlk öpüşmeleri olay olan ikilinin bu kez çekilen öpüşme sahnesinin çekimlerinde sete fotoğraf makinesi ve görüntü kaydedici cihaz alınmadı.

Baba Ocağı dizinin 34. bölümündeki öpüşme sahnesi yüzünden sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'le ayrılıp yeniden barışan Özçivit'e sevgilisi tarafından öpüşme yasağı getirilmişti. Yasağı dinlemeyen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit rol arkadaşı Ceren Hindistan'la ikinci kez öpüşerek sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'i kızdırdı. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde öpüşme sahnesinin çekimleri sırasında ikinci yönetmen Semra Dündar tarafından sete fotoğraf makinası ve video kamera alınmadı.

İlk öpüşmeleri olay olan Burak Özçivit ve Ceren Hindistan'ın ikinci öpüşmeleri de olay oldu. Çift kamera önünde ikinci kez yine öpüşerek öpüşme sahneleriyle yeniden gündeme geldi. Yasak dinlemeyen sevgilisi Burak Özçivit'e "Bu kez öpmemiş, öpmenin ötesine geçmiş" diyen Zeynep Dörtkardeşler, İstanbul'dan İzmir'e geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burak Özçivit, "Benim işim oyunculuk görsel ve ekrana karşı bir iş yapıyoruz. Bana yazdılar, ben de rolümün gerektirdiğini yaptım. Zeynep daha önce yasak koymuştu, yasağı deldim. Şu an aramız kötü" dedi.