Kartal"ın, Büyükşehir engelini kayıpsız geçerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını daha da güçlendirmesi, Teknik Direktör Mustafa Denizli"yi sevindirdi. Tecrübeli hoca, sergiledikleri futbol ve skor olarak Büyükşehir önünde hedefe ulaştıklarını söyledi.
Nefes kesen şampiyonluk yarışını değerlendiren Denizli, “Beşiktaş olarak bu görüntüyü devam ettirmek zorundayız. Hataların telafi edilemediği sürece girdik. Uzun döneme hazırlıklı bir ekibiz. Bu görüntüyü devam ettireceğiz. Önümüzdeki haftalarda çok önemli değişiklikler olabilir. Artık hata yapma hakkımız yok” diye konuştu.
Tecrübeli hoca, iyi bir dönemde olduklarının altını çizerek, “Geride bıraktığımız 24 haftadan çok daha önemli ve enteresan bir 10 hafta yaşayacağız. Psikolojik baskıları ve rakiplerle olan stratejilerini iyi değerlendiren avantajlı olacaktır. Biz bütün birimlerimizle bu yarışa hazırız” ifadelerini kullandı.

"40 günde 10 maç yaptık"
Bursaspor"un iyi bir çıkış yakaladığını kaydeden siyah-beyazlı teknik adam, zirvedeki ekiplerin son 10 haftada aralarında oynayacakları maçların fazlalığına dikkat çekti. Mustafa Denizli, “Zirvedeki grup içinde daha önemli maçlar oynanmadı. Bizim üstümüzdeki üç takım da kendi aralarında sadece bir maç yaptı. Ligin sonunda 75-77 puan civarında dolaşacak bir şampiyonluk çizgisi olacak” yorumunu yaptı.
Büyükşehir"in hocası Abdullah Avcı ise “40 günde 10 önemli maç oynadık. Kazanmak istiyorduk, ama üretken değildik. Galatasaray dışında büyüklerle maçlarımızı bitirdik. Üst sıraları zorlayan bir takım olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milliyet