Devre arasında kadroyu takviye etmek üzere harekete geçen Fenerbahçeli yöneticilerin, 15 Aralık Pazartesi günü hem kendisi hem kulübü Ankaragücü ile anlaşmaya vardığı Gökhan Emreciksin, iki gün içinde Fenerbahçeli olacak.
Başkent ekibine bonservisi için 1 milyon 800 bin Dolar ödenecek olan 24 yaşındaki futbolcu, büyük olasılıkla yarın İstanbul"a gelerek, kendisini Sarı-Lacivertli renkeler bağlayan sözleşmeyi törenle imzalayacak.

Veda golünü attı

Daha sonra devre arası tatiline çıkacak olan Gökhan, ikinci yarı hazırlıkları için 30 Aralık"ta yeni takım arkadaşları gibi Samandıra"da olacak. Ara transfer 5 Ocak"ta başlayacağı için 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu tarihte yürürlüğe girecek. Ankaragücü"nde başarılı maçlar çıkaran Gökhan, son oynanan Denizli karşılaşmasında takımının tek golünü atmıştı. Bunu veda golü olarak niteleyen başarılı futbolcu, “Gol atarak veda ettim, dilerim Fenerbahçe"de gol atarak, "merhaba" derim” dedi.

CEMAL AYDIN: FENERBAHÇE ÖNDE

Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu Gökhan Emreciksin'e, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un talip olduğu öğrenildi.

Sezon başında Kayserispor'un bonservisi için 2 milyon Euro teklif ettiği Gökhan Emreciksin'in, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklifler alması üzerine bonservis bedeli 3.5 milyon Euro'ya çıktı.

Bu üç kulübün, Gökhan'ı yaklaşık 1 aydır ısrarla istediği ifade edilirken, başkan Cemal Aydın'ın, "Beşiktaş ile Fenerbahçe ile görüşmelerimiz sürüyor. Rakamsal olarak bakıldığında Fenerbahçe'nin teklifi diğer kulüplerden daha iyi. Transferde son nokta birkaç gün içinde konulur" dediği öğrenildi.