Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli takımın başarısı için Fatih Terim ve ekibinin görevine devam etmesi gerektiğine inandığını söyledi. Milli takımla ilgili, isminin ilk akla gelenler arasında yer almasının kendisini gururlandırdığını, ancak Bursaspor gibi büyük bir camiada görev yapmaktan mutlu olduğunu belirten Sağlam, “Her teknik adamın görev yapmak istediği bir camiada çalışıyorum. Bursa ve Bursaspor'u çok seviyorum' dedi. Sağlam, futbolda başarı için istikrarın çok önemli olduğunu, Terim ve ekibinin 4 yılda önemli başarılara imza attığını vurguladı.

TERİM DEVAM ETMELİ

Başarılı teknik adam, “Türk futbolunun ve milli takımın başarısı için Fatih Terim ve ekibinin görevine devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Futbolculuk ve teknik adamlık yaşantımda Fatih Terim'in önemli emeği ve katkıları vardır. Geçen yıl yakalanan Avrupa üçüncülüğü başarısının Terim ve ekibinin eseri olduğunu unutmamalıyız' diye konuştu. Kendisine bir teklif ulaşmadığını belirten Sağlam, her Türk antrenörü gibi bu önemli görevi yapmanın kendisini de gururlandıracağını ancak istikrardan yana bir kişi olarak Terim'in kalması gerektiğini belirtti.

MADDE VAR AMA...

Sağlam, bir gazetecinin, “Bir gazetede Bursaspor ile sözleşmenizde 'Milli takımdan teklif gelirse sözleşme tazminatsız fesh edilir' maddesi olduğu söyleniyor. Doğru mu?' sorusu üzerine, “Sözleşmemde milli takıma gitmem halinde 'sözleşmenin tazminatsız feshi' konusunda bir madde var, ama o maddenin devamında, 'görevi sezon sonunda bırakır' da yazıyor. Biz takımı yarı yolda bırakacak kişiler değiliz' yanıtını verdi. Sağlam bu hafta oynayacakları Denizli maçında sakat olan İvankov, Sercan, Eren, Muhammed ve Yenal'ın takımdaki yerlerini alama-yacaklarını da sözlerine ekledi./yeni şafak