Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) öncülüğünde çeşitli kurum ve kuruluşların desteği ile çıkılan fakülte yapımı yolunda Sökeliler desteklerini esirgemiyor. Son örnek Sökeli hayırsever Ayşe Avcı oldu.
Söke"ye bağlı bağlı Sarıkemer Beldesinde yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Avcı 20 TL"lik bağış çekini İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer"e makamında teslim etti. Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran"nın da katıldığı teslim töreninde bağışı yapan Ayşe Avcı ve katkısı olanlara teşekkür eden Kaymakam Mehmet Demirezer; “Fakültemizin inşaatı hızla devam ediyor. Ticaret Odası, Ziraat Odası ve Esnaf Odalarının taahhütlerinin son dilimlerini yerine getirmelerinin ardından 200 bin liraya ihtiyacımız kalacak. Ayşe Teyze gibi on hayırseverimizin bağışına ihtiyacımız var” dedi.
Hayırsever kadın Ayşe Avcı ise yaptığı bağışın eğitime gitmesinden yana ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti.
Hayırsever Ayşe Avcı"nın bağış kararını almasında Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Grubu"nu oluşturan Hülya Suyolcu, Esma Ceylan, Filiz Kahraman, Söke Şekerbank Şube Müdürü Bekir Aydoğdu ve Mürşide Soydan"ın katkıları olmasından dolayı teşekkür eden Kaymakam Mehmet Demirezer; Söke"de yaşayan herkesin fakülte için büyük duyarlılık gösterdiklerini söyledi.