Zeynep'in dedesi Mehmet Şirin Cidan ise Didim Kaymakamı'nın kendilerini ziyaret ederek yardımcı olacağını söylediğini bildirdi.
Dün Doğuş Grubu'nun yaptırdığı D-Marin Didim Yat Limanı açılış programı esnasında koşarak Başbakan Erdoğan'ın yanına gelen Didimli Zeynep Cidan (13), gözyaşları içinde Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan dört yaşındaki yeğeni Kerem Cidan'ın tedavisi için yardım istemişti. Başbakan Erdoğan'dan sorunun çözümü için söz alan Zeynep Cidan daha sonra protokolden ayrılmıştı.
Didim'in Altınkum Mahallesi'nde bir evin bodrum katında yaşayan Cidan ailesi dünden beri Başbakanlık'tan gelecek telefonu bekliyor.
Dört yaşındaki hasta Kerem Cidan'ın dedesi Mehmet Şirin Cidan ise Başbakan ile torununun dün konuştuğunu hatırlatarak şunları söyledi: "Korumaları bize yardım edileceğini söyledi. Biz şu an bodrum katında yaşıyoruz. Doğru düzgün işimiz ve Kerem'e bakacak gücümüz yok. Kerem'in günlük masrafı 400 TL'yi buluyor. Kerem'in babası ve annesi iki aydır İzmir'de Kerem'in başında bekliyor. Kerem'in babası da hasta yani çocuğuna bakacak durumu yok. Dünden bu yana Başbakanlık'tan kimse bizi aramadı. Sadece Didim
Kaymakamı gelip bizi ziyaret etti ve yardımcı olacaklarını söyledi."

YEĞENİM SAĞLIĞINA KAVUŞSUN
Didim Valiler İlköğretim Okulu öğrencisi 13 yaşındaki Zeynep Cidan ise Başbakan Erdoğan'ın ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in kendilerine yardım edeceğini söylediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Daha sonra Başbakanın korumaları bize yardımcı olacaklarını söylediler ama dünden beri kimse aramadı. Ben yeğenimin bir an öce iyileşmesini istiyorum. İki aydır yeğenimi görmüyorum. Onu sadece yoğun bakımda bir kez gördüm. Başbakanımız bize sahip çıksın."