İlk 60 ve son 30 dakika. Teknik Direktör Aragones ilk 60 dakika Hacettepe, Ankaragücü, Gaziantepspor maçlarından ders almadığını gösterdi. Beşiktaş gibi bir takıma karşı ofansif oyuncularla oynamasına rağmen bundan da olumlu sonuç çıkarmamıştı.
İkinci yarı Deivid ile Emre"yi birlikte soktuğunda hücumcularını çoğalttı. Belki yine tek forvet gözüküyordu ama arkasındaki oyuncular Josico değil Emre, Vederson değil Deivid idi. Yani hücum yapmasını bilen oyuncular vardı artık. Önce Emre ilk buluştuğu topla gol yaptı. Josico oralara mükmün değil gelmezdi. Sonra Güiza bir gol daha attı, yardımcı hatalı ofsayt bayrağı kaldırdı. Deivid attı, yarım metre içeri giren topa gol kararı verilmedi. Ama ne varsa son 30 dakikada vardı.
Fenerbahçe takımını derbilere hazırlamak için ekstra motivasyona gerek yok. Turan Sofuoğlu dahil, Daum da, Zico da, Aragones de derbilerde fire vermiyor zaten. Hep Anadolu maçlarında puanlar gidiyor. Son yarım saatteki takım kazanır veya kaybeder ama sonuçta pozisyona girer.
Denizli takımını 1-0"dan sonra maça ortak eden yardımcı hakemdi. İki golü iptal ederek maçın kopmasını engelledi. Denizli de kalan son bölümde şuursuzca baskı yaptı.