UŞAK'ta 112 Acil Servis'e bağlı Ulusal Medikal Arama ve Kurtarma (UMKE) biriminde görev yapan sağlık memuru 24 yaşındaki Emine Bayraktar, evinde kendini tavana asarak yaşamına son verdi. Yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen ve bekar olan Bayraktar'ın intihar nedeni araştırılıyor.

112 Acil Servis'e bağlı olarak faaliyet gösteren UMKE biriminde görevli Emine Bayraktar, sabah işe gelmeyince arkadaşları meraklandı. Telefonu da kapalı olan Bayraktar'dan haber alamayan arkadaşları şüphelendi. 112 Acil Servis çalışanları, bugün saat 10.00 sıralarında, önceki gün izinli olan arkadaşları Emine Bayraktar'ın tek başına oturduğu Cumhuriyet Mahallesi Emlak Sokak'taki evine gitti. Kapının açılmaması üzerine giriş kattaki evin balkonuna çıkan 112 çalışanları, perdenin aralığından Bayraktar'ın ipte asılı cansız bedenini gördü. Bunun üzerine polise haber verildi.

Ekipler içeri girdikten sonra yapılan incelemede Emine Bayraktar'ın yaklaşık 10 saat önce öldüğü belirlendi. Bayraktar'ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kadının intihar ettiğinin sanıldığı bildirildi.

Emine Bayraktar'ın evinin önünde toplanan 112 Acil Servis ekibindeki arkadaşları, intihar haberiyle sarsıldı. Olayın üzüntüsünü ve şokunu yaşayan bazı sağlık çalışanları gözyaşlarına hakim olamadı. Aslen Balıkesirli olan, yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve ailesinden uzakta yaşadığı öğrenilen Emine Bayraktar"ın, bilinen herhangi bir ciddi sorunu olmadığı ifade edildi. / DHA