Altay Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ile Ç.Rizespor"un hocası Ümit Kayıhan, birbirleri için imalı konuştu:

Coşkun Demirbakan: “Alo ile malo ile oralara buralara gitmesin kimse. Ben Coşkun Demirbakan"ım. Hiç kimseye "şunu bunu yapayım" diye Ahmet, Mehmet"i aramadım, aramam da, aratmam da.”

Ümit Kayıhan: “Coşkun Hoca halüsinasyon gören bir hocadır. Bütün Türkiye bunu böyle bilir. Teknik direktörü yaralayıcı laflar bunlar. Ümit Kayıhan"ı da, onu da herkes tanıyor.”

BANK Asya 1. Lig"de, dün Rize"de oynanan Çaykur Rizespor-Altay maçından sonra iki takımın teknik direktörleri birbirleri için imalı sözler söyledi.

2-2 biten mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantılarında önce Altay"ın hocası Coşkun Demirbakan, gazetecilerin karşısına geçip görüşlerini anlattı. Çaykur Rizespor"un kendilerinden çok daha iyi bir takım olduğunu savunan Demirbakan, “Yedek kulübesinde kaliteli oyuncuları var. Bizde olsalar, şu anda lider yapabilirlerdi bizi” dedi. Karadeniz ekibinin ilk 11"ini görünce sevindiğini belirten ve, “Rakip kadro bizim işimizi çok kolaylaştırdı” diyen Demirbakan, şöyle devam etti:

Adam gibi
“Ligin ilk yarısındaki maçı 1-0 kazanmıştık. O maçın ardından rakip teknik direktör çok gol pozisyonuna girdiklerini ve değerlendiremediklerini söylemişti. Halbuki kaleci Ramazan olmasa 8-0 bitecek bir maçtı. Teknolojinin olduğu yerde bunlar insanın ağrına gidiyor. “Biz futbolcumuza "nasıl yere yatılır" öğretmeyeceğiz; "Türk futbolu nasıl gelişir" bunu öğreteceğiz. Altay takımı bugün adam gibi top oynadı. Herkesten bunu istiyoruz. Türk futbolu gelişsin diye futbolculara dürüst şeyler öğretelim. Futbol dışı işlerle kimse uğraşmasın. Alo ile malo ile oralara buralara gitmesin kimse. Bunu herkes anlamıştır. Ben Coşkun Demirbakan"ım. Daha bunlar bu işe başlamadan, ben Süper Lig"de çalışıyordum. Ama hiç kimseye tavassutla, "şunu bunu yapayım" diye Ahmet, Mehmet"i aramadım, aramam da, aratmam da. Herkes beni arar. Ne demek istediğimi Türkiye biliyor.”

Yaralayıcı laflar
Coşkun Demirbakan"ın ardından basın toplantısı düzenleyen Ümit Kayıhan ise, bu sözlerin sorulması üzerine, “Coşkun Hoca halüsinasyon gören bir hocadır. Bütün Türkiye bunu böyle bilir. O bakımdan çok yanlış. Teknik direktörü yaralayıcı laflar bunlar. Bizim meslektaşlarımız arasındaki imalayıcı konuşmalar. Ümit Kayıhan"ı da onu da herkes tanıyor” yorumunu yaptı.