AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık, düzenlenen gençlik şöleni ile asker ocağına uğurlandı. Renkli geçen şölende Zeybek oyunları ile veda eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık’a asker kınası yakılarak vatan görevini yapması için kışlaya uğurlandı.
Aydın Kültür ve Gençlik Merkezinde düzenlenen “Ak Gençlik” şöleninde, AK Parti İl
Başkanı Sadık Atay, İl ve Merkez ilçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Semiha Öyüş ve Milletvekili Aday Adayları Gültekin Kılınç, Serpil Şahbudak, Niyazi Aykut, Haydar Kotan ve partililer katıldı.
Zeybek oyunlarıyla başlayan programın ilk bölümü, AK Partili Gençlerden oluşan Türk Halk Müziği korosuyla devam etti. Gençlik kollarının yaptıkları hizmetler slayt gösterisi eşliğinde sunulmasının ardından, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık sahneye davet edilerek, şarkılar eşliğinde asker kınası yakıldı.


AK GENÇLİK ŞARKISI “BU GENÇLİK BİZİM” HEP BİRLİKTE SÖYLENDİ
Sema gösterisi sunumunun tamamlanmasıyla, gençler tarafından hazırlanan şiir dinletisinin ardından, AK Gençlik Şarkısı olarak yazılıp bestelenen “Bu Gençlik Bizim” şarkısı salondakileri coşturdu. Herkesin eşlik ettiği şarkı seçim önü herkesi hareketlendirdi.
Programın devam eden bölümünde Aşukla Maşuk yöresel oyunlarını sergilediler.
Şölen sonunda veda konuşması yapan Mustafa Yanık, geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek “Askere gidiyorum ama arkamda böyle bir gençlik bıraktığım için çok mutluyum. Bu programı hazırlayan gençlik kolları yönetimi 12 Haziran’da da yüzünün akıyla ve başarıyla bu seçimden çıkacaktır” dedi.