Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü Söke Ovacık Yangın Söndürme İstasyonu"nda görevli orman yangını ekibini ziyaret etti. Olası yangın olaylarına karşı tetikte bekleyen orman işçileriyle birlikte orucunu açan Milletvekili Erdem, iftar yemeğinden sonra orman işçileriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra Davutlar Yangın Söndürme İstasyonu"na geçen Erdem; oradaki orman yangın ekibi işçileri ile görüştü.
Bir ülkenin can damarı olan ormanları yangın tehlikesine karşı 24 saat koruyan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Can siperane ve fedakarca orman yangınları ile mücadele eden orman işçilerini bu kutlu görevi en iyi şekilde yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette böyle hizmet veren işçilerimizi kadrolu yapmamız gerekiyordu. AK Parti hükümeti olarak bir orman işçilerinin hak ettiği yerlere gelebilmesi için elimizden gelen geleni yaptık” dedi.
İlk defa bir milletvekilinin kendilerini ziyaret ettiğini belirten işçiler, bundan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Orman işçileri; daha önce geçici işçi hükmünde çalıştıklarını, Ak Parti Hükümeti'nin kendilerini kadroya almasından dolayı müteşekkir olduklarını kaydettiler. Bu yıl Aydın bölgesinde yangın yaşanmamasını büyük bir memnuniyetle sevindiklerini de belirttiler.