Bayrampaşa'da bir iç giyim fabrikası, çıkan yangında kül oldu. Metrelerce yükseğe çıkan alevler çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İş yerinde 100'e yakın işçinin çalıştığı öğrenildi.

Yenidoğan Mahallesi Ferhat Paşa Caddesi Şehit Naci Çakar Sokak'ta 4 katlı iç giyim fabrikasının birinci katında saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi fabrika işçileri yaptı. Ancak başarılı olamadı. Alevlerin büyümesi üzerine itfaiyeye haber verildi. Kısa bir süre sonra büyüyen yangın üst katlara da sıçradı. Yangın esnasında fabrikada çalışan işçiler büyük panik içinde dışarıya kaçtı.

Yangını söndürmek için olay yerine Bayrampaşa, Fatih, Şişli, Zeytinburnu ve Bakırköy ilçesine ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri dört bir yandan merdivenler aracılığıyla yangına müdahale etti. Bu arada alevler içinde yanan fabrikayı izleyen işçiler gözyaşlarını tutamadı.

Yangın yerine gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, olay yerinde incelemelerde bulundu. Can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Aydıner, fabrika sahibi Kamuran Atakan'ı teselli etmeye çalıştı.
Spiral makinesinde kumaş kesimi yapılırken, yangının çıktığını belirten işçiler olayda yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığını ifade etti.

Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.