Adliyeye giden Serhat Türkkan girişte Arzu Yanardağ ile karşılaştı. Eşini koridorda gören Yanardağ duruşma saatini beklemeden adliyeyi terk etti. Hâkim duruşmayı mart ayına erteledi.

Boşanacağına kesin gözüyle bakan Türkkan ise facebook sayfasına “21 Aralık"ı dört gözle bekliyorum. O gün boşandıktan sonra hayatımdaki yeni erkeği de açıklayacağım. Ertesi gün de Roma"da tatil yapacağım” diye yazan Yanardağ"ın ilginç davranışı karşısına büyük şaşkınlık yaşadı.

Eşinin bir gün önce Cihangir"de kendisinden 14 yaş küçük 19 yaşındaki reklamcı sevgilisiyle görüştüğünü öğrenen Türkkan, “Dava saat 10.00"daydı. 09.30 gibi koridora girdiğimde kendisiyle karşılaştım. Beni görünce arkasını dönüp gitti. O gidince hakim de bizi boşamadı” dedi.

Eşinin neden duruşmaya katılmadığı sorusuna ise Türkkan, “Cihangir"deki sevgilisinden öyle bir talimat gelmiştir. Duyduğuma göre şimdilik boşanmamasını istemiş. Gittiği yol, çevresindeki insanlar iyi değil. Onun kafası gidip geldiği için ne yaptığını bilmiyor” dedi.