Pop Müziğin yıldızı Yalın web sayfasını yeniledi. Yalın'ın ayda ortalama 4.5 milyon hayranının tık'ladığı 'www.yalinonline. com' adresli web sayfasının yeni halinde, sanatçının hobileri, şarkıları, şarkı sözleri, hayata bakışı ve yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri de anlatılıyor. Yalın'ın çizgi kahraman gibi düşünüldüğü web sitesinde, Yalın ile ilgili her şeyi bulmak mümkün. Çizgi roman mantığı ile ilerleyen sayfalar, okundukça kayan bir yapıda hazırlanmış. 'Serüven' başlığı altına saklanan sayfalarda ise çizgi roman serilerinin isimlendirilmesine gönderme yapılmış.

Sitede yer alan 'Yalın Cümleler' bölümünde, hayranlarına hem yazısıyla hem de sözlü olarak hitap eden Yalın, üye olanların girebileceği bölümlerde sayfalar arası özel uçağıyla gezinti yapıyor. Ayrıca sanatçının kişisel bilgileri, sevdikleri ve sevmedikleri, geleceğe yönelik planları ve aşk konusunda düşünceleri ile bütün özel fotoğrafları ve son konser çekimleri de anında hayranlarına ulaşabiliyor. 'Yalın Shop'ta sanatçı, konserlerde giydiği kıyafetleri ya da çok özel eşyalarını açık artırmayla satarak gelirini de yardım derneklerine bağışlıyor. 'Yalın Stüdyoda' sayfasında ise sanatçının bütün albümleri sırasıyla seçerek, her şarkıyı dinlemek mümkün.

BU TASARIMLA YARIŞMALARA KATILACAĞIZ
Yalın'ın web sayfasını ciddi bir teknik altyapıyla oluşturduklarını belirten bir ZADACA yetkilisi şöyle konuştu: "Tüm dünya devlerinin web sayfalarını inceledik. Ama Yalın'ın web sayfası üzerine daha iyi tasarım, daha iyi altyapı ve fonksiyonellik bulamadık. Bu tasarımla dünyada birçok yarışmaya katılacağız ve bu konuda çok iddialıyız."