Aydın Şehiriçi Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı. Kongrede Kooperatif Başkanı Okan Yalçın güven tazeledi.
Aydın Şoförler Odası Düğün Salonu"nda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Ersin AKay"ın yaptığı olağan genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi.
Kooperatif çalışmaları hakkında üyelere bilgi veren kooperatif Başkanı Okan Yalçın, “Kooperatifimizin olağanüstü genel kurulunda almış olduğumuz karar çerçevesinde, Aydın Belediyesi nezdinde açılan ihaleye girilerek binası bize ait olan durak yerimizin arsasının alımı yapılmış ve tamamen mülkiyeti kooperatifimize ait olmuştur. Yine Aydın Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde çevre düzenleme işlemleri de başlanmış peron ve yer taşları döşeme işlemleri devam etmektedir. Adnan Menderes Üniversitesi kampus yerleşkesi içinde bekleme durağı ve kafeterya inşaatı tamamlanmış ve hizmete açılmıştır. Bu kafeterya üyelerimize ücretsiz olarak hizmet vermektedir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından gidilen seçimde Okan Yalçın güven tazelerken yönetim de; Zafer Gezer, Nahit Atan, Ersin Akay, Coşkun Akkoyun, Ergün Soydan, Şehabettin Kanşıray, Talip Ertürk ve Mansuri Aslan"dan oluştu.