Nikah sonrası haber verdiği ailesi evlerine gelip yalanı ortaya çıkınca, 9'uncu kattan atladı. Babası kapıcı olan Pamuk'un intiharından habersiz konuşan dünürler, apartman girişinde zile basan komşuların, megafondan "Evinizden biri atladı" haberiyle acı haberi aldı.

Ankara'da oturan Meteoğlu ailesinin kızları Mehtap Meteoğlu, yaşıtı olan Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu İklimlendirme-Soğutma Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Mehmet Pamuk ile internet ortamında tanıştı. Bir süre chat yapan iki gençten kız kendini Ankara'da zengin bir ailenin çocuğu, erkek de makine mühendisi olarak tanıttı. Arkadaşlıkları sonunda evlenmeye karar veren çiftin evliliğine Meteoğlu ailesi karşı çıktı.

Bunun üzerine Mehtap Pamuk (Meteoğlu), 20 gün önce evden kaçarak, Adana'ya geldi. Çift, 2 Haziran'da da nikah kıyıp, evlendi. Mehmet Pamuk'un üniversite öğrencisi olması nedeniyle eşinin Huzurevleri Mahallesi Çilem Apartmanı 9'uncu kattaki dairesinde oturan ailesiyle birlikte yaşayan Mehtap Pamuk, Ankara'daki ailesine telefonla haber verip, evlendiğini söyledi.

Mehtap Pamuk'un annesi Gülten Meteoğlu, Ankara'da bir apartmanda kapıcılık yapan babası Mustafa Meteoğlu, dayısı ve amcaları da, kızlarının evlendiği kişiyi ve ailesini tanımak için Adana'ya geldi. Ailesiyle, eşinin ailesi konuşurken, odadan çıkmayan, ailesine hiç gözükmeyen Mehtap Pamuk, konuşmalar sırasında internette eşine anlattığı `Zengin aile kızı' yalanı ve babasının mesleği ortaya çıkınca 9'uncu kattan kendini boşluğa bıraktı. Dünürler konuşmayı sürdürürken, olayı gören komşuları apartman girişinden dairenin ziline basıp, megafondan "Sizin evden biri atladı" diyerek intiharı haber verdi. Saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan Pamuk, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürüldü, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Merak edip, görmek için geldikleri kızlarının intiharıyla yıkılan anne Gülten Meteoğlu, "Engel olamadım yavrum. Yavrum ben niye geldim. Gelmez olaydım. Seni kurtarmaya geldim, kurtaramadım" diye ağıt yaktı.

Pamuk'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna konuldu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.