İtalya'da 16 Mart'ta vizyona giren Ferzan Özpetek'in yeni filmi Şahane Misafir (Magnifica Presenza), ülkemizde vizyon için gün sayarken İtalya'dan gelen gişe rakamları beklentileri daha da arttırdı. Vizyona girdiği İtalya'da ilk 3 günde 1 milyon 215 bin 933 avro hâsılat yapan film Box Office listesinin 3. sırasında kendine yer bularak iddialı olduğunu gösterdi.
Ülkemizde 6 Nisan'da vizyona girecek olan film, hamurlu tatlılar yaparak geçimini sağlayan Sicilyalı Pietro'nun ünlü bir oyuncu olmak hayaliyle taşındığı Roma'daki yeni evinde başından geçen trajikomik maceraları anlatıyor. Filmin bir diğer dikkat çeken özelliği ise, kadrosunda en son 2010'da Av Mevsimi ile karşımıza çıkan Cem Yılmaz'ı barındırması. Filmde hayalet Yusuf Antepli'yi canlandıran Yılmaz hakkında İtalyan seyircilerden gelen ilk tepkiler ise oldukça olumlu. Özpetek ise basına verdiği röportajda filmde İtalyanca konuşan Yılmaz için, "Bu öyle namussuz ki, herkes ona bayıldı." dedi.
Ülkemizde dublajlı olarak seyredeceğimiz Şahane Misafir'in galası yönetmen ve oyuncularının katılımıyla vizyondan bir gün önce, 5 Nisan'da İstanbul Kanyon sinemasında yapılacak.