Hollywood’un şahsına münhasır yönetmenlerinden Wes Anderson'ın daha önce Cannes Film Festivali'nin açılışını yapacağı açıklanan son filmi Moonrise Kingdom, festivalin ardından sevenlerini fazla bekletmeden ABD ile aynı anda 25 Mayıs’ta ülkemizde vizyona girecek.
Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jason Schwartzman ve filmin küçük oyuncuları Jared Gilman ve Kara Hayward gibi pek geniş bir kadroya sahip film, küçük bir kasabada geçen bir ilk aşkı kaybolma öyküsüyle perdeye taşıyor. 12 yaşlarında iki küçük sevgilinin gizlice vahşi doğaya kaçmaları ve ardından yetkililerin başlattığı arama çalışmalarını anlatan filmde, iki küçük çocuğun sevgisi üzerinden kasabada yaşananlara ve yetişkinlerin hayatlarına göz atılıyor.
Macera ve komedi dolu bu hikâyede Bruce Willis’ın yerel şerifi, Edward Norton askeri gözcü birliğinin liderini, Bill Murray ve Frances McDormand da genç kızın ebeveynlerini canlandırıyor. Seyircisini alışılmışın dışında bir bakış açısıyla keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan Moonrise Kingdom 25 Mayıs’ta vizyonda...