Pazarcıların sele kapılarak cadde ve sokaklara dağılan sebze ve meyvelerini kaldırımlardan toplayan vatandaşlar, evlerine dolu torbalarla döndü. Sebze ve meyvelerin rögar kapaklarını tıkamaları nedeniyle sokaklar bir anda suyla doldu. Belediye ekiplerinin yoğun çabaları ile rögar kapaklarını kapatan sebze ve meyvelerin temizlenmesi ile sel suları tahliye edildi.
Perşembe günleri kurulan semt pazarının sebze ve meyve satıcılarının bulunduğu Nazilli Albay Karaibrahimoğlu Caddesi üzerinde saat 14.30 civarında aniden başlayan sağanak yağmur, pazarcıları gafil avladı. Ne olduklarını anlayamadan bastıran yağmurla birlikte caddenin üst köşesinde hızla biriken yağmur suları caddeden aşağıya doğru ilerledi. Sebze ve meyvelerini kurtarmaya zaman bulamayan pazarcıların satmak istedikleri malları sele kapılarak caddeden aşağıya doğru selle birlikte gitti. Sebzelerle birlikte terlik, ayakkabı ve çeşitli malların bulunduğu sel suları rögar kapaklarının tıkanması ile caddeyi doldurdu.
Çok sayıda pazarcı esnafının mallarının telef olduğu ani sağanakta, pazarı gezen vatandaşlar da nasibini aldı. Yağış nedeniyle karışan trafiği yine Belediye Zabıtaları düzene soktu. Yüzlerce kişinin sırılsıklam ıslandığı, pazarcı esnafının telef olduğu yağışın ardından kaldırımlara yığılan ve caddelere saçılan meyve sebzeler ise bazı vatandaşların ellerine geçirdikleri çuvallara ve torbalara doldurdu. Şaşkın gözlerle selin getirdiği sebze ve meyveleri toplayan vatandaşları, çevreden geçenler şaşkın gözlerle izledi.