Aydın merkez ve Germencik İlçesi'nde meydana gelen iki ayrı yağma olayına karışan 3 zanlıdan 2'si yakalandı. Jandarma ekipleri kaçmayı başaran bir şüphelinin bulunması için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.
Edinilen bilgiye göre; Aydın merkezden Kadıköy istikametine gitmekte olan İrfan Sağ (41) yönetimindeki 09 KV 312 plakalı araca yolcu olarak binen M.A. (47) ve K.K. (19) isimli şüpheliler, aracın tenha bir bölgeye geldiği sırada sürücüyü bıçakla tehdit ederek, araçtan aşağıya indirdi. Bıçak zoruyla Sağ'ın üzerinde bulunan 130 YTL parayı alan kişiler aracı da gasp ederek olay yerinden kaçtılar. Araç sürücüsünün ihbarı ve verdiği eşkaller doğrultusunda aracın gidiş istikametindeki yolları tutan Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, gasp edilen aracı ve şüphelileri kısa sürede yakaladı. İfadeleri alınan zanlılar, Aydın Adliyesine sevk edildi.
Öte yandan; Germencik ilçesine bağlı Dereköy Mevkisinde bulunan bir benzin istasyonuna gelen T.T (20) isimli şüpheli, istasyonda görevli A.S'yi (17) darp ederek, şahıs üzerinde bulunan bir adet cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. A.S'nin verdiği eşkalden zanlının kimliğini tespit eden jandarma ekipleri, T.T'nin bulunması için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.