Didim Belediyesi tarafından düzenlenen “Yağlıboya Kursuna” katılan kursiyerler, katılım belgelerini Belediye Başkanı Mümin Kamacı"nın elinden aldı. Didim Belediyesi"nde düzenlenen törene kurs eğitmeni Ressam Cemil Yurtseven ve kursiyer öğrenciler katıldı.
Düzenlen törende konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, toplum aydınlamasının sanata ve sanatçıya verilen değerle orantılı olduğunu söyledi. Kamacı, “Belediyemizin sanata ve sanatçıya verdiği önem herkes tarafından bilinmektedir. Sanatla uğraşan vatandaşlarımıza olanaklar sağlanmalı, toplumumuzda sanatla uğraşan bireyler artırılmalı. Toplumların aydınlatacak olan insanlar sanatçılardır. Bu kursumuza katılan arkadaşlarımız Hanımeli Sokağının açılış organizesinde de bizlere yardımcı olarak, öncü kuvvet oldular. Didim Belediyesinin her çalışanında amaç aynıdır. Amacımız en iyiyi, en güzeli Didim'e Didimliye sunmak" dedi.
Ressam Cemil Yurtseven de, “Herkes sanatsever olabilir ancak sanatçı duruşu gösteremez. Başkan bunu başardı. Sanata gösterdiğiniz ilgi ve önem için teşekkür ederiz" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından; yağlıboya resim kursuna katılan ve yaptıkları eserler ile Hanımeli Sokağını süsleyen kursiyerler belge ve ödüllerini Başkan Kamacı"nın elinden aldı. (iha)