1) “Palyatif, günü kurtarmak için yapılan hareketler G.Saray duruşu olamaz.”

2) “4 üyenin kararla- ra şerh koyduğu, 2 üyenin istifa ettiği yönetim, takım değildir.”

3) “Adnan Polat ya takımını toparlar ya da değiştirmek üzere seçime gider.”

4) “Böyle bir mantalite ile G.Saray yönetilemez. Yönetilirse F.Bahçe maça kağıt üstünde favori çıkar.”

G.SARAY"DA Adnan Polat"a bugüne kadar en sert muhalefeti efsane başkan Faruk Süren yaptı.. Süren “Ya takımını toparlar birlik içinde çalışır ya değiştirmek için seçime gider. G.Saray palyatif önlemlerle yönetilemez. Stratejisi olmayan yönetim yönetim değildir. Ama seçim kararını Adnan Polat almalı” diyerek Polat yönetiminin seçime gitmesi gerektiğini söyledi. İşte Süren"in gözünden G.Saray:

“FUTBOL büyük endüstri.. Geçen yıl cirosu 16 milyar Euro"ydu.. İşe bu ciddiyette bakmak gerekir. G.Saray maalesef kötü yönetiliyor. Bunları derbi öncesi konuşmak üzücü.. Ama olay, hadise bu.. Hadiseler beklemez. Çözüm gerekir.. Bugüne kadar 6 teknik adam değiştirdiler. Demek ki sorun değiştirmekle giderilemiyor. Yönetim zaafiyeti var. İçi çok karışık. Takım değiller. Pazarlama şirketinin başına müdür atanıyor. 4 yönetici muhalefet şerhi koyuyor. Başkan yardımcısı Haldun Üstünel yönetimden, Cemal Özgörkey Pazarlama AŞ baflkanl›€›ndan istifa ediyor. Yönetim takımı çatırdamış durumda...

"İHANET ETMEMELİ"

TAKIM olamazsanız düşünemezsiniz. Düşünemezseniz, çalışamazsınız. Adnan Polat ya takımını toparlayacak ya da seçime gidecek, takımını değiştirecek. Bu kararı kendi alacak. Dayatmayla, zorla, imza ile değil... G.Saray gelenekleri bunu gerektirir. Karşısına rakip çıkma riskini alıp, aldığı 3 bin oya ihanet etmemek için seçime gitmeli.. Güvenenleri daha fazla hayâl kırıklığına uğratmamalı..

HAGİ ve Tugay çok sevdiğim, değer verdiğim insanlar. Sezon başı Tugay altyapıda, Hagi boştaydı. Bundan şu çıkıyor; senin aldığın palyatif önlem. Günü kurtarmaya çalışıyorsun. Hocayı değiştirme nedenin başarısızlıksa, Rijkaard geçen y›l da başarısızdı. Ligi 3. bitirdi. Üçüncülük sonunculuktur benim için.. O zaman değiştirmeyip bugünü bekliyorsan stratejin, planını-programın yok demektir..

"DERBİ ALDATMASIN"

Hele bir Fatih Terim konusu var ki.. İnanın konuşmak istemiyorum. Fatih Terim basamak olarak kullanılamaz, Terim dolgu maddesi değildir. O G.Saray tarihinin en başarılı hocası, en önemli figürlerinden biridir. Onu günü kurtarmak için ortaya atmak çok yanlış. Zaten Terim"in görev kabul etmemesinin altında bu yatıyor. O da görüyor olup biteni..

PAZAR derbi var. Maçtır gelir geçer.. Önemli olan devamlılık. F.Bahçe kağıt üzerinde favori çıkıyorsa sende sorun var demektir. Bunu kabul edemiyorum. Yenersin, yenilirsin.. 3 günde unutulur.. Kaybettiğimize de€il, kaybetme nedenlerine kızıyorum. G.Saray pazar kazanırsa kimse kendini aldatmasın. G.Saray"ın sorunları bitmiş değildir. Aksine neden bu maça favori çıkmıyoruz, bunun tartışılması lazım. G.Saray"ın duruşu bu değildir, hiç olmadı.”