"Olağanüstü bir durum olmazsa yeni bir transfer zor gözüküyor. Ama burası Fenerbahçe ve olağanüstü durumlar her an olağana çevrilebilir"

"Gökhan Ünal"ın kalibresi yüksek. Almış olmak için transfer yapmayacağız. Ama görüştüklerimizin cevabını da son güne kadar bekleyeceğiz"

"İhtiyacı olan kulüp transfer yapar. Galatasaray da, ihtiyaçlarına göre hareket etti. Biz, bütün kulvarlarda yarışacak kadroya sahibiz"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray"ın arka arkaya bombalar patlatmasını “İhtiyaçlarına göre transfer yaptılar” şeklinde değerlendirirken, kendilerinin böyle bir şeye gerek duymadıklarını belirtip, yine de açık kapı bıraktı: “Sadece almış olmak için transfer yapmayız. Bugüne kadar görüştüklerimiz tabii ki oldu. Ara transfer döneminin son gününe kadar da kararlarını iletmelerini bekleyeceğiz. Olursa süper bir isim katılabilir, aksi takdirde elde kadroyla yola devam edeceğiz” dedi.

Yine de açık kapı bıraktı
“Şu anda kalibresi çok yüksek olan Gökhan Ünal transferini gerçekleştirdik. Çok büyük bir aksilik olmadığı sürece şu an için transfer düşünmüyoruz. Ancak olağanüstü bir durum olursa 3-4 gün içinde takımımıza bir oyuncu daha katabiliriz, onun dışında zor görünüyor. Fakat olağanüstü durumlar bizde olağan olabilir. Takımımız her hattıyla yeterli görünüyor. Bizim yapmamız gereken bu durumumuzu korumak ve üzerine biraz daha ilave edebilmek” ifadelerini kullanan Kocaman, sözlerine şöyle devam etti:

"Ara transfer zordur"
“Her kulüp ihtiyaçlarını belirleyip, buna göre hareket eder. Transfere ihtiyacı varsa yapar. Galatasaray da ihtiyaçlarına göre hareket etti. Ara transfer dönemi en sıkıntılı dönemdir. Devam eden bir lig var ve biz önde gidiyoruz. Bir kulübe başvurup, onların işine yarayan bir oyuncuyu almak zordur. Bu tür hareketler risklere gebedir. Kudretli ve kaliteli bir kadromuz bulunuyor.”

Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapacakları maçı da değerlendiren Kocaman, “Sezonun zorluk derecesi en yüksek maçlarından birine çıkacağız. İyi başladığımız süreci rakibimizi yenerek pekiştirmek istiyoruz. Sivasspor karşısında 4 oyuncumuz olmayacak. Oyun içindeki gereklilikten dolayı kart görüp, cezalı duruma düştüler. Sivasspor"u yenip döndüğümüzde, bu 4 oyuncu tekrar aramıza katılacak. Güçlü olan kadromuza bu oyuncuların tekrar katılımıyla daha da güçleneceğiz” görüşünü dile getirdi./fanatik