Trabzonspor Yönetimi yeni teknik direktör konusunda Şenol Güneş ya da Van Gaal'dan biriyle anlaşma zemini arayacak. Bakan Özak'ın Güneş için devreye gireceği öne sürüldü

Trabzonspor bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken diğer taraftan yeni hoca için kolları sıvadı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Şenol Güneş ve Van Gaal'in listelerinde olduğunu bildirerek, "Bu iki hocadan birini takımın başına getirmek istiyoruz. Ancak başka isimleri de gündeme getirebiliriz" dedi.

YÖNETİCİLER G.KORE YOLCUSU
Bu arada Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın Güneş için devreye gireceği öğrenildi. Bu arada Kocaelispor maçından sonra bazı yöneticilerin Güney Kore'ye giderek Güneş'le bir görüşme yapacakları ve tecrübeli hocayı ikna etmeye çalışacaklarını belirlendi.

KOCAELİ'YE DİKKAT
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Kocaelispor'un ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu söyledi. Bordo-Mavili futbolcu, "Şampiyonluk şansımızın sürmesi için bu maçı kazasız atlatmamız gerekiyor" dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN BURADAYIM
Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, önlerindeki 4 maçı kazandıkları takdirde şampiyon olacaklarını söyledi. Bordo-Mavili oyuncu, "Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Başka bir takımı düşünmüyorum" dedi.