Microsoft geçtiğimiz günlerde, yeni konsolu olması beklenen Xbox 720 ile ilgili çıkan haberlerle sarılmıştı. Tüm bu sıkıntının üstesinden gelmeye çalışan firma, bu sefer de piyasaya çıkması beklenen tableti Xbox Surface'in ortaya çıkan detaylarıyla darbe yedi.

Yayınlanan dokümanda üretilecek olan tabletin 7 inç ebatlarında olacağı, 1280x720'lik çözünürlük sunacağı, Bluetooth ve Wi - Fi bağlantı noktalarına sahip olacağı gibi teknik detaylar net bir şekilde gözler önüne serildi. İşin ilginç yanı, bu dokümanın, Microsoft'un geçtiğimiz günlerde yeni Surface tabletini tanıtmasından kısa bir süre önce internete sızması oldu. Eğer belgede bulunan özelliklerde gerçeklik payı varsa, Microsoft gerçekten farklı bir satış politikası izliyor olabilir. Pek tabii şimdilik bu belgenin ne zamana ait olduğu konusunda hiçbir bilgi verilmedi. Bu da demek oluyor ki piyasaya çıkacak olan tablet, belgede yer alan özelliklerden büyük farklılıklar gösterebilir.

Microsoft tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak açıklama sonucundaysa yayınlanan özelliklerde ne derece gerçeklik payı olduğu net bir şekilde anlaşılmış olacak.