Heyecanla beklenen Wipeout macerası şimdi 13 - 22 Temmuz tarihleri arasında Forum Aydın’da yaşanacak. Programın güzel ve sempatik sunucusu Asuman Krause ise 14 Temmuz’da Forum Aydın Wipeout özel parkurunda hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye’de ve dünyada milyonlarca izleyicisi olan ünlü yarışma Wipeout için artık Arjantin’e kadar gitmenize gerek yok. Bugüne kadar sadece televizyondan takip edilebilen ve rekabetle eğlenceyi birleştiren Wipeout, 3 farklı etaptan oluşan özel parkuru ile kendine güvenen ve eğlenmek isteyen herkesi Forum Aydın’a bekliyor.

1000 TL ÖDÜL VERİLECEK

Konu ile ilgili Forum Aydın’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Yarışmayı en kısa sürede bitiren yarışmacıya tam 1.000 TL’lik hediye çeki yumruk duvarı, dev kırmızı top ve sürat köprüsü etaplarından geçerek heyecanı eğlenceyle birleştirmeye var mısınız? Wipeout 13 - 22 Temmuz tarihlerinde 14.00 - 22.00 saatleri arasında Forum Aydın Açık Otopark alanında cesur ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Heyecan, adrenalin ve eğlence tutkunlarının cesaret ve dayanıklılıklarını test edecekleri Wipeout parkurunu en kısa sürede bitirecek yarışmacıyı 1.000 TL’lik hediye çeki bekliyor.

Üstelik heyecan ve adrenalin dolu yarışmayı 14 Temmuz günü saat 16.00’da Asuman Krause sunacak. 2012 Eylül’e kadar Türkiye’deki Forum Alışveriş Merkezi’ni dolaşacak olan Wipeout parkuruna tüm Aydınlılar davetli”

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png