Çıkışıyla dikkat çeken ve bu sözleriyle eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu kastettiği yorumları yapılan Wesley Sneijder, ilginç açıklamalar yaptı.
Yanlış tercüme kurbanı olduğunu öne süren Galatasaraylı futbolcu, 2-0'lık Atletico Madrid yenilgisi sonrası yönetici Fatih İşbecer'in de yanlış bulduğunu söylediği sözleri için, 
"Açıklamamın Hamza Hamzaoğlu ile hiçbir ilgisi yoktu. Sözlerim yanlış tercüme edildi. Bu yanlış anlaşılmalardan artık sıkıldım. Ben Hamzaoğlu'nu kastederek bir eleştiride bulunmadım" dedi.

MOURINHO: EN İDEAL 10 NUMARALAR SNEIJDER VE DECO

Bu arada Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Wesley Sneijder'e övgü dolu bir benzetme yaptı. Kafasındaki en ideal 10 numaranın Inter'de beraber çalıştığı Sneijder gibi olduğunu vurgulayan Portekizli antrenör, "10 numaralar benim takımlarımda her zaman özeldir. 
10 numaralardan çok şey beklerim. 10 numaralın gol atmasını isterim, orta sahayı düzenlemesini isterim. Ceza sahasına girmesini de isterim. Mesela, buna en iyi örnek Wesley Sneijder... En ideali Sneijder ve Deco gibi 10 numaralar" dedi.