Dün, bazı medya sitelerine düşen haberlerde, Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı'nın çalışma arkadaşlarıyla bir toplantı yaptığı ve Aydın Doğan'ın kızının toplantıda göz yaşlarına hakim olamadığı iddialarına yer verildi. Haberlerde, “Vuslat Doğan Sabancı dün çalışma arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda görevi bıraktığını resmen açıkladı.

GÖREVİ BIRAKIYORUM

Sabancı, “Buraya birşey olur da gelirlerse bunlarla karşılaşmak istemiyorum. Bu yüzden görevi bırakıyorum. Yönetimde ailemizden kimse olmayacak. İleride herşey düzelirse tekrar birlikteyiz' dedi.” ifadelerine yer verildi.

ÖZKÖK KÖŞESİNDE ÖVDÜ

Dün de yine Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, köşesinin son bölümünde, Hürriyet internet sitesinin başarısından söz ederken; bunu, olağanüstü bir medya vizyonu olduğunu söylediği Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Vuslat Sabancı'ya bağladı.


Web sitesini uçurdu

İşte Özkök'ün yazısında Vuslat Doğan Sabancı için yazdıkları: “Yenilikçi, cesur, atılımcı ve en önemlisi ısrarcı ve takipçi karakteriyle Hürriyet Web sitesini uçurdu. TME gibi, Rusya ve 7 ülkede daha faaliyet gösteren bir reklam devini de alarak, Hürriyet'i küresel bir medya dünyası haline getirdi. Hürriyet'in insanları bunları, gazetemiz anavatanında vergi cezalarına, haksız saldırılara muhatap olup mücadele ederken yaptı. Hürriyet, işte bu yaratıcı, vizyon sahibi ve yüksek performanslı insanlarıyla, açık ve büyük denizlere çıkabiliyor, fırtınalı denizlerde seyrediyor. Ben de bütün bunlara bakıp, ufka doğru sesleniyorum: 'Ve ey siz kayığı küçük olanlar, gün batmadan dönün kıyılarınıza...'”/yeni şafak