Şerife Y. ile yasak aşkı Ömer İnce’yi boğazlarını kesip öldüren N.Y.’nin, öldürdüğü eşinin İzmir’de muhtarlığa bildirdiği adresinin vukuatlı nüfus kayıt örneğine işlenmesi sonucu yerini tespit ettiği anlaşıldı.

Şanlıurfa’da yaşayan N.Y. (42) ile 4 çocuk annesi eşi Şerife Y.’nin (37) birliktelikleri bir süre sonra bozuldu. Şerife Y., yaklaşık 1 yıl önce çocuklarını da geride bırakarak İzmir’e kaçtı. Eşinin izini 1 yıl sonra bulan N.Y., Şerife Y.’yi takibe aldı. Eşinin, Ömer İnce (29) ile gönül ilişkisi yaşadığını öğrenen N.Y., ikilinin bulunduğu evin kapısını çaldı.

omer.jpg

N.Y. boğuşma sonrası İnce’nin boğazını kesti. Kaçan Şerife Y.’nin peşine düşen N.Y., komşusunun evine girmeye çalışırken yakaladığı eşinin de boğazını keserek öldürdü.
Polis tarafından yakalanan N.Y.’nin ifadesinde, “İş başvurusu için benden vukuatlı nüfus kayıt örneği istendi. Ben de Nüfus Müdürlüğü’nden bu yazıyı aldım. Eşimin İzmir’deki adresini muhtarlığa bildirmesi nedeniyle vukuatlı nüfus kayıt örneğine işlendiğini gördüm” dediği öğrenildi.