Bursasporlu futbolcular Volkan Şen ve Ivan Ergiç, 1-1 biten Fenerbahçe maçında galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu belirttiler.

Volkan Şen, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçı öncesi sakatlığı nedeniyle 2-3 gün antrenmana çıkamadığını, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a bu maçta oynamayı çok istediğini söylediğini anlattı.

Sağlam'ın da bu talebi üzerine kendisine ilk 11'de şans verdiğini aktaran Volkan Şen, şöyle konuştu:

''Maçın böyle çok tempolu olacağını biliyorduk. İlk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Kazanmayı çok istedik. İkinci yarı maçı çevirebileceğimizi düşünüyordum. Çok pozisyona girdik. Fenerbahçe'yi yenebilirdik. Kazanıp aradaki puan farkını açmak istiyorduk ama 1 puan da fena değil.''

Bursaspor'un beraberlik golünü atan Ivan Ergiç ise iki takımın da iyi oynadığını belirtti. İlk yarıda Fenerbahçe'nin daha etkili olduğunu ifade eden Ergiç, ''İkinci yarıda ise biz istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Özellikle skoru eşitledikten sonra çok etkiliydik. Pozisyonlar bulduk ama galibiyet golünü bir türlü atamadık'' dedi.

Manchester United ile 2 Kasım Salı günü yapacakları maça da değinen Ergiç, İngiltere'de defansif ağırlıklı bir futbol sergilediklerini, Bursa'da ise hücumu daha fazla düşüneceklerini bildirdi.

A.A.