Kaleci Volkan Demirel basın mensuplarının sorularını cevapladı. Demirel transferler hakkında konuştu.

Sözlerine kamp ile başlayan Demirel, 'Kamp her şeyiyle dört dörtlük. İnşallah bu güzel gidişatı sezon boyunca sürdürmek istiyoruz' dedi.

Kaleci transferi hakkında görüşlerini aktaran tecrübeli kaleci, "Kaleci transferi gayet normal. Fabiano ile de çok iyi çalışmıştık. Yeni gelen arkadaşla da rekabet edeceğiz. Hatalarım oluyor ancak uzun vaadede ben Fenerbahçe kalesini layıkıyla korumuş olduğumu düşünüyorum. Bundan sonra yedek kalırsam sorun etmem. Bence diğer hocalar Aykut hocanın oturtmuş olduğu sistemden dolayı başarılı oldu. Ersun hoca döneminden bahsediyorum' şeklinde konuştu.

'ADAM GİBİ TOP OYNASAN...'

Ozan Tufan gidecek mi şeklinde kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Demirel, 'Benfica gibi bir takım ciddi rakamlara Ozan Tufan'ı istedi. Ben Ozan'a inanıyorum. Çok iyi yerlere gelecek. Ozan geçen sene az oynadı ama Benfica istedi, 'Adam gibi top oynasan nerelere gidersin Ozan' dedim ona' ifadelerini kullandı.

Sık hoca değişikliği sizi nasıl etkiliyor sorusuna ise, 'Biz isteriz ki hocamız uzun vadeli olsun ama Türkiye şartlarında pek mümkün olmuyor. Samimiyetli insanları tercih ederim' şeklinde cevap verdi.