Didim Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 29-30-31 Mayıs tarihlerinde Denizli"de yapılan Türkiye Bayanlar 3. Ligi"ne terfi maçlarında rakiplerine büyük bir üstünlük sağladı. 3 gün süren terfi maçları neticesinde Didim Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Kuşadası Gençlikspor"u 3-1, Aydın Belediyespor"u 3-1 ve Antalya Büyükşehir Belediyespor"u 3-2"lik setlerle geçerek 3. Lig vizesini aldı.
Dim Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörleri Ali Rıza Gürbüz ve Meftun Demir nezaretinde çalışan ve grup maçlarının ardından 3. Lig terfi maçlarını da başarıya geçen Didim Belediyespor, önümüzdeki yıl Türkiye Bayanlar 3. Ligi"nde mücadele edecek.
Elde ettikleri başarında dolayı mutluluğunu dile getiren Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us, “Biz bayan voleybol takımımıza güvendik, grup maçlarından sonra terfi maçlarının da alnımızın akıyla çıktık. Bize destek olan başta belediye başkanımıza ve bu başarı da emeği olan antrenörlerimize ve sporcularımıza tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl Didim"in adına yakışır bir mücadele sergileyeceğiz” dedi.