Anadolu Ateşi'nin yönetmeni Erdoğan'ın turne dönüşü Kazım Balta adlı dansçısını havalimanında tokatlarken gösteren görüntüler internette yayınlandı
Troya ve Anadolu Ateşi'nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın ekip olarak Mısır turnesinden döndükleri gün Atatürk Havalimanı'nda bir erkek dansçısını tokatladığı iddia edilmişti. Ancak Erdoğan iddiaları yalanlamıştı. Fakat Mega Magazin programı tarafından ele geçirilen havaalanı kamera kayıtları, Erdoğan'ın açıklamasıyla çelişti. Görüntülerde Erdoğan'ın Kazım Balta adlı dansçıya tokat attığı fark edildi. Görüntüler üzerine bir açıklama yapan Kazım Balta, olayın şokunu hâlâ atlatamadığını söyleyerek şunları söyledi. "Erdoğan bagaj arabamın başına gelmiş ve poşetleri karıştırıp iki şişe viskiyi alıp, kendi arabasının yanına koymuş. Sonra yanıma geldi ve kafamdan aşağıya bastırdı. Sırtıma vurdu. 'Sen ne yaptığını sanıyorsun? Benim emirlerime nasıl karşı gelirsin' dedi ve küfür etmeye başladı. Olay yerinden uzaklaştım ama peşimden geldi. Saçımdan çekip, tokat attı." Pasaportunun hâlâ Mustafa Erdoğan'da olduğunu söyleyen Balta "Beni arayıp gönlümü alsaydı, işime dönerdim.. Ailemi de beni de herkesin içinde rencide etti. Psikolojik destek alıyorum" dedi.

MUSTAFA ERDOĞAN: 'Uyardım'
Mustafa Erdoğan görüntüler hakkında yaptığı açıklamada söyle dedi: "Haberde adı geçen şahsa yönelik olarak fiili veya sözlü bir haksız eylemde bulunulmamıştır. Somut olayda yapılan, iş ahlakına ve çalışma disiplinine uygun olmayan davranışlar sergileyen; Anadolu Ateşi'nin itibarını zedeleyen, çevresine rahatsızlık veren bir çalışanın kesin bir dille uyarılmasından ibarettir."