Daha ilk sayısıyla geniş bir kitleye hizmet vermeye başlayan ve dikkat çeken Plus dergisi, şimdi de Aydın kent merkezinde VIP Gece organizasyonlarına başlıyor.
Aydın"ın seçkin isimlerinin eşleriyle katılımlarının sağlanacağı organizasyonun ilki 21 Kasım 2007 gecesi gerçekleştirilecek.
Kent yaşamına renk katacak olan organizasyon için Plus Dergisi, VIP konuklarına özel davetiye ulaştırarak, geceye katılımları sağlayacak.
21 Kasım 2007 gecesi Axi Bar"da gerçekleştirilecek olan organizasyonla ilgili olarak açıklama yapan Plus Dergisi Editörü Erman Çetin, “Sadece yayın kuruluşu olarak değil, aynı zamanda toplumun buluşup, kaynaşacağı bu tip organizasyonların ilkine 21 Kasım gecesi başlıyoruz. Kentin ileri gelenlerinin bir araya geleceği VIP gecede çok özel isimler buluşup, eğlenme fırsatını yakalayacak. Plus dergisinin kente katacağı daha pek çok yenilik ve heyecan sözkonusu” diye konuştu.
VIP gece organizasyonunda konukları ise, Kuşadası ve İzmir"de eğlence dünyasının yakından tanıdığı bir isim Murat Dalkılıç sahne alacak. Dalkılıç"ın özel orkestrasıyla birlikte sahne alacağı gecede yaklaşık 400 seçkin misafirin buluşması bekleniyor.