Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Aydın çok özel açıklamalar yaptı.

*Benim yüzüm Saba Tümer’e çıktığımda şiş değildi. Sadece çok kilo almıştım, yüzümde ki dolgularla vücudum ve suratım şişmişti. Yanlış bir makyaj yaptım o gün, ışıklarda önemliydi. Çekilen resim çok enteresan bir resimdi, televizyondan çekip büyütmüşler iyice kötü olmuş, moralim çok bozuldu.

*Yanaklarımda ki dolgu bana alerji yaptı bütün problem bu. Bu yaptırdığım 8 sene evvel, alerjisi son dört senedir var. Çıkartacaklar ama bunun için beklemek gerekiyor. Yanağımda şuan dolgu var, çıkarmak için bekliyorlar.

*Kötü günler geçirdim, gerçekten haksız yere çok fazla işlerimi engellediler, yüzümle olan haberler. İnsanlar teklifleri bile geri aldı.

*Çabuk üzülen, ağlayan biriyim. Programın bittiği dönemde önce anneannemi kaybettim, onun yanında büyümüştüm. Bana birçok program teklifi geldi. Evlilik programıydı yapmak istemedim. Artık bir takım şeyleri aştım. Paraya çok ihtiyacım olduğunu düşünmedim. Ailede tek kişiyim. Bir annem kaldı. Anneannem ölünce, mezara yerleştirdim orada ben bittim.Anneannemin yüzüğünü, bileziklerini çıkardık, en ucuz bezle onu mezara koydum. Ne için savaşıyorum? Ne için bu kadar uğraşıyorum? Reytinglerle bir savaştı sabah programı. İzlenmem yüzde seksen di Tülin ve Caner’in konuk olduğu gün..

*Hiç birinin hakkını ödeyemem, Allah razı olsun, ama o formatın sahibi ben değildim. Benimde patronum vardı şunu yap diyorlardı. Hepsini çok seviyorum
haklarını helal etsinler.

*Artık o kadar mutlu ve huzurluyum ki, annemin benim sağlığım iyi. Para mı kazanıyorum. İlla televizyon programı yapmak diye bir şey yok. Ama evlenme
programı da yapmak istemiyorum. Esra Erol bunu köküne kadar yapıyor.

*Ben iki üniversite mezunuyum. Hepsini sonuna kadar bitirdim. İtalya da master yaptım. Yabancı dilim var. Her şeyden anlarım, kendi çapımda bilgili bir insanım. Biraz Kuşum Aydın’ın yaş itibariyle o ilk çıktığım dönemki gibi değilim. Şimdi olgunum. 45 yaşındayım. Eskisi gibi yapamam artık. Eller havaya diyemem. Kuşum Aydın da akıllı bir çocukmuş dedirtebilecek bir format varsa yaparım. Kazandıklarımla ömür boyu geçinirim. Villam vardı sattım 1+1 stüdyo da oturuyorum. Kendi temizliğimi kendi yapıyorum. O zaman ailem hepsi beraber kalıyorduk. Şimdi hepsini kaybettim.