AYDINPOST ÖZEL-İnternet gazeteciliğinde iki yıldır faaliyet gösteren Aydınpost Haber Sitesi'nin partneri POSTTV video haber kanalı için hazırlıklar tamamlandı. POSTTV kısa süre içinde yayına başlıyor... 
Aydınlılara sunulan bu hizmetle ilgili olarak konuşan Aydınpost Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen, "Tarafsız yayıncılık ilkesiyle tamgaz yoluna devam eden Aydınpost, şimdi de görüntülü haber devrimiyle okuyucularının karşısında. Sizler için ve sizler adına her zaman daha iyisini, daha güzelini ortaya koymaya devam ettik. Ve yine sizlerden aldığımız güçle daha iyi çalışmalar sergilemek için mesai veriyoruz" dedi.
On binlerce insanın takip ettiği bir haber sitesinin sorumluluklarını her zaman layıkıyla yerine getirmeyi amaçladıklarını belirten Ahmet Gözen, "Doğruyu hep birlikte bulmak için çalışıyoruz. Kimseyi kırmak ya da rencide etmek gibi niyetimiz yok. Ancak sorumlu habercilik anlayışımızı da yerine getirirken gözümüzü kırpmamaya and içtik. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmeye ihtiyacı var. Her zaman da Aydınpost okuyucularına doğruları en hızlı şekilde verecek" diye konuştu.
Görüntülü haber döneminin başladığına dikkat çeken Gözen, "Bugüne dek okuyucularımız haberleri yazılı olarak okuyabiliyorlardı. Artık okuyucularımız POSTTV video haber kanalı ile gelişmeleri izleyebilme ortamı sunuyoruz. Gündemde yer alan çarpıcı başlıkları ve olayları tek tuşla anında izleyebileceksiniz. Bu çalışmada emeği geçen ve bizlerden desteklerini esirgemeyen okuyucularımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yine yeni projelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.