Aydın Veteriner Hekimler Odası"nda geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda oluşan yeni yönetim kurulu listesinde yer alan önceki dönem Aydın Veteriner Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Acar, yeni yönetim kurulundaki görevlerinden istifa etti.

 
Başkan Yardımcısı Ahmet Acar ile birlikte istifa ettiklerini doğrulayan Aydın Veteriner Hekimler Odası önceki dönem başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu, “Odamızda geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda bizim listeden 2 ve karşı listeden de 3 olmak üzere 5 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu belirlendi.

Oda yönetimi olarak daha önceden il genelindeki veteriner arkadaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için yönetimde çalışacak arkadaşların il merkezinden olmasını öngörmüştük. Böylece işler hem daha rahat yürütülebilecek hem de yönetimin merkezde olması nedeniyle projeler daha hızlı gerçekleştirilecekti.

Şuan oluşan yönetimindeki 3 kişi Bozdoğan, Yenipazar ve Kuyucak"tan. Durum böyle olunca hizmetlerin takibi ve zamanlanmasında aksamalar yaşanabilir.

Bu nedenle yeni yönetimin nasıl bir tavır izleyeceğini dışarıdan izlemek ve yeni göreve seçilen arkadaşlarımızın önünü açmak için istifa etme karar aldık. Biz yönetimdeki arkadaşlara başarılar diliyoruz ve yeni dönemin Odamız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Bu arada; Aydın Veteriner Hekimler Odası"nde geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından göreve seçilen yeni yönetimin görev dağılımı yaptığı Buharkentli veteriner Yılmaz Özarslan"ın oda başkanlığına seçildiği öğrenildi.