Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Sölöz beldesinde, yaşlı bir adam, dünürüne sokak ortasında kurşun yağdırdı.

Edinilen bilgilere göre, Hacer Yavuz (61), Sölöz'deki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine döneceği esnada, kızının kayınpederi Mehmet Zengin (73) ile sokakta karşılaştı. İki dünür bir süre konuştu. Şahitlerin ifadesine göre daha sonra tartışmaya başlayan taraflardan Zengin, üzerinde taşıdığı silahı çıkararak Yavuz'a 4 el ateş etti. Göğsüne iki kurşun isabet eden Hacer Yavuz ağır yaralandı.

Vatandaşlar tarafından Sölöz Belediyesi'ne ait kamyonete konan yaşlı kadın, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orhangazi'de 2010 yılında kira gelirleri rekortmeni olan Hacer Yavuz kurtarılamadı.

Eşinin silahlı saldırıya uğradığını bahçede çalışırken haber alan Bahtiyar Yavuz sinir krizi geçirdi. Acı haberi alan Hacer Yavuz'un oğlu Kazım Yavuz ve gelini de göz yaşlarına boğuldu. Maktulenin yakınlarını hastane personeli sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma, katil zanlısı Mehmet Zengin'i evinde gözaltına aldı. Zengin'in cinayeti neden işlediği ile ilgili herhangi bir bilgi vermezken, olayla alakalı soruşturma devam ediyor.