Velilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede hünerlerini sergileyen öğrenciler izleyenlerden büyük alkış aldı.
Okul Salonu"nda düzenlenen okuma bayramında öğrenciler, önce slayt gösterisi ile 1 yıl boyunca yaptıkları etkinlikler ve sınıftaki değişik derslerde çektirdikleri fotoğraflardan oluşan slayt gösteriyi konuklarını izlettiler. Daha sonra öğrenciler şiirler okuyup, müzik eşliğinde çeşitli oyunlar sergilediler. Etkinlik kapsamında minik öğrencilerin tevando gösterileri ile geceye ayrı bir renk kattı.
1-A sınıfı öğretmeni Saime Tekcan öğrencileri en iyi şekilde hayata hazırlamaya çalıştığını belirterek “Öğrencilerimiz öğrendiklerini etkinlik sayesinde tüm velilerimize gösterme imkanı buldu. Etkinlikte izlediğiniz gibi öğrencilerimiz birçok okuldaki öğrencilere nazaran daha iyi okuma ve ezber kabiliyetine sahipler. 9 ay önce sıfırdan başladığımız bu yolda öğrencilerimiz okuyup yazmayı en iyi şekilde öğrendiler. Bu zorlu süreçte gayret gösteren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuzun bu etkinliği yapabilmesi için elinden gelen çabayı sergileyen ve bu organizasyonu koordine eden okul müdürümüz Faik Tekcan"a ayrıca teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
Oldukça renkli geçen gecede çocuklarının maharetlerini izleyen veliler, çocuklarını emanet ettikleri öğretmenlere teşekkür ettiler.