Veliahtı Yalçın

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, mayıs ayında aday olmazsa başkanlık için kuzeni Osman Yalçın"ı destekleyecek. Yalçın, Yıldırım yönetiminde yöneticilik yapmıştı

Fenerbahçe"de, mayıs ayında yapılacak olağan genel kurul için çalışmalar şimdiden başladı. Başkan Aziz Yıldırım, görevi bırakması durumunda Osman Yalçın"ı veliahtı olarak gösterecek. Kısa bir süre önce yaşamını yitiren, dünyanın en zengin işadamlarından olan Faruk Yalçın"ın oğlu, eski yönetici Osman Yalçın, kongrede ailenin temsilcisi olarak başkanlığa adaylığını koyacak.
On yıldan beri başkanlık görevini sürdüren Aziz Yıldırım"ın, başkanlığa adaylığını koymaması halinde, kuzeni ve bir dönem çalışma arkadaşı olan Osman Yalçın"ı işaret edip, kazanması için de çaba harcayacağı konuşuluyor. Fenerbahçe"de bir dönem Dış İlişkiler Sorumlusu olarak görev yapan Yalçın, daha sonra görevini bırakmış ve geri plana çekilmişti. Sevecen ve sakin kişiliğiyle tanınan Osman Yalçın"ın, hem kendi, hem de Yıldırım ailesinin desteklediği aldığı, başkanlık için istekli olan Aziz Yıldırım"ın kardeşi Ali Yıldırım"ın da, kuzeni Yalçın"ın kararlılığı nedeniyle bu düşüncesinden vazgeçtiği belirlendi.
Bu arada Yıldırım"a muhalif çevrelerin, Hamdi Akın"ı mayısta sahneye çıkarmak için uğraş verdiği vurgulandı. Mahkeme kararıyla kulüp üyeliğine geri dönen Sadettin Saran"ın ise temyiz süreci nedeniyle kongreye kadar adaylığını açıklaması mümkün görünmüyor.