Nazilli Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşmaya AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Ahmet Ertürk, Mehmet Erdem, Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, tüm köy ve mahalle muhtarları, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldılar.
AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk bayramlaşmada yaptığı konuşmasında Kürt açılımı, Projeler ve Nazilli sorunlarına değinirken Milletvekili eski bakan Atilla Koç bağımsız Nazilli Üniversitesi konusuna değinerek Nazilli"nin gelişmesi ve Nazilli"ye yakışanın yapılması gerektiğini vurguladı.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de, “Bakınız şu manzara ne güzel bir manzara hepimiz bir arada bulunuyoruz. Neden bir aradayız. Birbirimiz ile bayramlaşmak için bir aradayız. Bu Türkiye"nin her yerinde böyle. İslam dininin bir gereği olarak Bayramlarda tüm kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara koyun bir birimizle barışmalıyız ve bayramlaşmalıyız. Dinimiz öğle emrediyor. Bizler bunu yaptığımız müddetçe Dünyanın en mutlu kişileri oluruz. Olmak zorundayız” şeklinde konuştu.