Efeler Adnan Menderes Bulvarı, Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi yanında düzenlenen lokma hayrında hayatlarını kaybetmiş arkadaşları anıldı.

Genç yaşta hayatlarını kaybeden Çağdaş Bilgili, Alparslan Altuntaş, Yunus Emre Kara, Ceyda Fırat, Meriç Doygun ve Durmuş Kulak için yapılan lokma hayrına Okul Müdürü Nural Çam, okul idarecileri ve öğretmenleri, Kurucu Okul Müdürü Cafer Ölgün, SDAL Mezunları Derneği Başkanı Anıl Pektaş, Mezunlar Derneği Üyeleri ve vefat eden öğrencilerin aileleri katıldı.

Yapılan lokma hayrı ile ilgili açıklamada bulunan Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Anıl Pektaş; “Bizler Mezunlar Derneği olarak kuruluşumuzdan bugüne okulumuz öğrencileri ve mezun arkadaşlarımızı bir araya getirmek şartıyla faaliyetlerde bulunduk. Ama bu faaliyetleri yaparken bugün ebedi aleme gözlerini kapamış arkadaşlarımız adına bir hayır düzenlemek için bir araya geldik. Rahmetli arkadaşlarımızın ailelerinin yaptığımız bu etkinlikte olması bizlerin ne kadar doğru bir şey yaptığımızı ortaya çıkardı. Biz arkadaşları olarak onları hiç unutmadık ve bundan sonraki yapacak olduğumuz etkinliklerde de unutmayacağız. Kesinlikle unutulmasın ki onların aileleri bizlerinde ailesidir. Arkadaşlarımız ve anılarımız hatıralardan hiçbir şekilde silinmeyecektir.” dedi.