25 Ağustos 2004 günü Aydın Valiliği görevine başlayan ve yaklaşık 5 yıldır il genelindeki tüm yaşlılarla tanışıp dostluk kuran Vali Mustafa Malay, Germencik İlçesi"ne bağlı Çamköy"de oturan Kurtuluş Savaşı"nın canlı tanıklarından Emine Çapkın"ın elini öpüp helallik istedi. Çok sevdiği ve "Oğlum" diye hitap ettiği Vali Mustafa Malay"ın gideceğini öğrenen asırlık nine duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Yaklaşık 5 yıl süren Aydın Valiliği süresince, tüm yaşlıların gönlünü alan ve her fırsatta yaşlıları ziyaret ederek onların hayır duasını alan Vali Mustafa Malay, sık sık ziyaret ettiği Emine Çapkın"ın yaşadığı Germencik ilçesine bağlı Çamköy"e giderek köylülerle vedalaştı. İlk olarak köy kahvesinde köy sakinleri ile bir araya gelen Aydın Valisi Mustafa Malay"a Köy Muhtarı Ertan Uysal köyüne yaptığı katkılardan dolayı şükran plaketi verdi.
Köylülerle vedalaştıktan sonra bir asrı geride bırakan 105 yaşındaki Emine Çapkın"ı evinde ziyaret eden Aydın Valisi Mustafa Malay, elini öpüp dua istediği yaşlı kadına hediyeler verdi. 5 çocuk 60 torun sahibi olan 105 yaşındaki Emine Çapkın, Ankara"ya gitse de Vali Mustafa Malay"ı sık sık kendisini ziyarete gelmesi konusunda tembihte bulundu.
Aydın Valisi Mustafa Malay"a ziyareti sırasında, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Germencik Kaymakamı .Rasül Çelik, Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, işadamları eşlik etti.
Bilindiği gibi Aydın Valisi Mustafa Malay 29 Mart yerel seçimleri öncesi yayınlanan bazı haberlerden sonra Valilik Makamının yıpratılacağı endişesi ile kendi isteği ile Merkez Valiliği"ne tayin istemişti.