Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Florya"da oyuncularıyla yaptığı toplantıda ayrılık sinyali verdi, “Avrupa Ligi"ne katılmak için sizden 2 maçta 6 puan istiyorum. O zaman belki bizi alkışlarla uğurlarlar” dedi

Büyük ümitlerle geldiği sarı-kırmızılı takımda gerekli başarıyı gösteremediği için gözden çıkarılan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, futbolcularıyla Florya Metin Oktay Tesisleri"nde yaptığı toplantıda veda mesajları verdi. Korkmaz, oyuncularından kalan iki maçı da kazanmalarını istedi.
Genç teknik adamın, “Bugün için gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum. Ancak hiçbir zaman sizleri eleştirecek ifadeler kullanmadım. Avrupa kupalarına katılmak zorundayız. Kalan iki maçta sizden galibiyet bekliyorum. O zaman belki bizi alkışlarla uğurlarlar” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Duygu dolu ifadeler kullanan Korkmaz"ın, yönetimin teknik adam arayışından duyduğu rahatsızlığı bu şekilde gösterdiği vurgulandı.
Bu arada Galatasaray"ın hocası toplantıda Beşiktaş derbisine yönelik futbolcularına uyarılarda da bulundu. Siyah-beyazlı takımın yıldızı Yusuf"u tehlike olarak gören Korkmaz"ın, bu oyuncuyu kaptan Ayhan"la durduracağı bildirildi. Genç teknik adamın, kanatlarda görev yapan Arda ve Kewell"ı ise Yusuf"un bu bölgerden yapacağı bindirmeler konusunda uyardığı kaydedildi.
Öte yandan derbi hazırlıklarını tamamlayan Cim-Bom"da boyun spazmı geçiren kaleci De Sanctis çalışmada yer almasına rağmen idmanı yarıda bıraktı. Teknik Direktör Korkmaz"ın kalede Aykut"u tercih etmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda bir diğer sürpriz ise diz ağrıları nedeniyle çalışmalara katılmayan Lincoln"ün 18"de yer almaması oldu. Ayrıca Başkan Adnan Polat da Florya"ya giderek takıma moral verdi.