“Şu anda gönderilmek gibi bir durum olduğuna inanmıyorum. Ama olursa da oturur profesyonelce konuşur ve anlaşırız. Sözleşmemi tamamlamaktan yanayım. Artık 20 yıldır aynı eleştiriyi yapanlar kendini değiştirmeli.”

İspanya"da Türkiye"yi gururla temsil eden ancak Beşiktaş"taki performansı tartışma yaratan Nihat Kahveci, HABERTÜRK"e konuştu. Porto maçının son bölümlerinde ıslıklanan ve sergilediği performans nedeniyle yorumcuların hedefi haline gelen milli oyuncu yaşananları değerlendirdi, yol haritasını çizdi.

İŞTE NİHAT'IN SÖZLERİ:

Basında hocamız Schuster"in beni göndereceğine dair bir şeyler yazılıp çiziliyor. Ancak böyle bir durum olduğuna inanmıyorum. Ancak şunu da belirteyim; Eğer gönderilmek istenirsem profesyonelce bir yaklaşım sergilerim. Nasıl anlaşma yaparken oturup konuştuysak ayrılırken de aynı durum geçerli olur. Otururur konuşuruz ve orta noktayı buluruz. Şu anda benim sözleşmem devam ediyor ve bunu tamamlamaktan yanayım. Kötü oynadığım dönemler oluyor bunu kabul ediyorum. Ancak eleştirilere
anlam veremiyorum. 20 yıldır aynı insanlar ve aynı söylemler. Artık bu insanların da kendilerini değiştirmesi ve geliştirmesi gerektiğine inanıyorum. Benim geçmişim ortada. Ancak Türkiye"de maalesef işler böyle yürüyor. Eleştiriler o kadar umrumda değil. Bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor. Futbolu bırakma gibi bir niyetim yok. Her futbolcunun kariyerinde böyle inişli çıkışlı dönemler olabilir. Kimse benim kadar üzgün olamaz. Ben Beşiktaşlı Nihatım.”

3 YILI DAHA VAR

Geçen sezon Kartal Yuvası"na geri dönen Nihat Kahveci ile 4 yıllık sözleşme yapılmıştı.
Villarreal Kulübü"ne 4 milyon 250 bin Euro bonservis ücreti ödenirken oyuncuya da ilk sezonu için 3.5 milyon Euro, sonraki sezonlar içinse 2.5 milyon Euro"luk anlaşma yapılmıştı.

CELAL KOLOT: NİHAT ÖZGÜVENİNİ YİTİRDİ


Beşiktaş"ın eski yöneticisi Celal Kolot, Nihat"ın yaşadığı durumu anlattı. Radyospor"a konuşan Kolot “Nihat"la, Milli Takım"la birlikte Berlin"e giderken, uçakta konuştum. Sağ kanatta oynadığı için başarısız olduğunu söyledi.

Oysa Nihat"ın gerçek yeri forvet arkasıdır. Nihat"a "Neden Schuster"le görüşmüyorsun. Aracı koymadan İspanyolca konuşabilirsin. Bu durumda sen de seyircilere yem oluyorsun, taraftarın önüne atılıyorsun" dedim. Sağ kanatta çok yoruluyor, yakaladığı gol pozisyonlarını da değerlendiremiyor. Halbuki bu kadar yük altında olmadan o pozisyonlara girse golleri peş peşe atar. Nihat kendini yıldız oyuncu olarak değil, normal bir oyuncu gibi görüyor. Özgüvenini kaybediyor” dedi.