Beşiktaş"ta sabırlar taştı... Teknik direktör Mustafa Denizli ve talebelerinin, şampiyonluk yarışında sıkıntı yaşamaması için elinden geleni yapan, Dünyayı saran "ekonomik kriz"e karşın oyuncuların tüm alacaklarını ödeyerek büyük fedakârlıkta bulunan Yıldırım Demirören de sonunda patladı. Fenerbahçe yenilgisinin ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri"nin yolunu tutan Beşiktaş Başkanı hayli sert bir konuşma yaparak takımı uyardı.

"Buna hakkınız yok"“Maç öncesi Dolmabahçe"yi saran o müthiş atmosferi, 90 dakika içinde tam tersine çevirdiniz. Buna hakkınız yok” diyerek sözlerine başlayan Demörören şöyle devam etti: “Artık sözün bittiği yerdeyiz. 30 haftayı geride bıraktık ve bitime sadece 4 hafta kaldı. Derbi nedeniyle camiadan özür dilemek istiyorsanız, 4 haftada 4 maçtan
12 puan almanız şart.”

"Hiç yakıştıramadım"“Bir takım ancak bu kadar fırsat harcar. Sizlere hiç ama hiç yakıştıramadım. Bakın çevrenize, Beşiktaş camiası kahroluyor. Buna hakkınız var mı? Yok... Ben halen taraftarlarımızdan bayraklarını-flamalarını hazırlamalarını istiyorum. Çünkü sizlere güveniyorum. Başaracaksınız. Bu kapasite-güç sizde var. Güvenimizi boşa çıkarmayın.”

Orhan Yıldırım