F.Bahçe Başkanı"nın kaçan şampiyonluk sonrası istifa etme kararı aldığı öne sürüldü. Aziz Yıldırım ayrılırsa yerine Mehmet Ali Aydınlar"ı aday gösterecek

F.BAHÇE"DE taşlar yerinden oynuyor. Kaçan şampiyonluğun ardından radikal değişimlerin kapıda olduğu sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım görevi bırakacağı haberleri kulislerde kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı. Dünkü maçta hakem Yunus Yıldırım"ın bitiş düdüğüyle birlikte şok geçiren Yıldırım, yanındaki yönetici arkadaşlarına, “Benden bu kadar” derken, yarın gerçekleştirelecek olağanüstü toplantıda istifa kararını açıklayacağı öne sürüldü.

F.BAHÇE"DE yolun sonuna geldiğini belirten Yıldırım"ın yeni başkan için ise adayı hazır.. F.Bahçe Voleybol Takımı"nın sponsoru Acıbadem Hastaneleri"nin sahibi olan Mehmet Ali Aydınlar"a destek vereceğini söyleyen Aziz Yıldırım"ın bu ani kararından dönmesi beklenmiyor.

BAZI yöneticiler Yıldırım"a sakin kafayla karar vermesi gerektiğini söylerken, başkanın sezon başında 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdiği ve bu sözünü tutamadığı için üzüntülü olduğu öğrenildi.

ÖTE yandan 1-1 biten Trabzonspor maçının son dakikalarında Protokol Tribünü"nden ayrılıp kalan dakikaları içerideki tribünden seyreden başkan, kaçan gollerin hırsını duvarlara vurarak çıkarması gözlerden kaçmadı.

Vatan